skip to Main Content

Help ons het doel te behalen

Het MedWay-Runningteam kan niet zonder. Wij kunnen niet zonder supporters, vrienden, familie, collega’s, kennissen en organisaties. Het doel van het meedoen aan de Roparun is geld ophalen voor mensen met kanker. Hoe hoger het bedrag, hoe meer er naar de zorg van mensen met kanker gaat.  

De bijdrage die door jou geleverd wordt, helpt ons en veel belangrijker helpt mensen met een vreselijke ziekte. Het maakt niet uit welk bedrag je sponsort of met welke actie je meedoet. Het gaat erom dat je iets doet om zo het verschil te kunnen maken. Je kan ervoor kiezen om een bedrag naar keus over te maken naar het rekeningnummer: NL18 INGB 0008 0040 39. Het meedoen aan onze acties is ook mogelijk! Wij hebben verschillende acties waaraan mee gedaan kan worden. Bekijk onze nieuwsberichten of houd de social media accounts van MedWay in de gaten voor de meest recente acties. 

Een bijdrage hoeft  niet perse gedaan te worden met een geldbedrag. Steunen door middel van producten of goederen is zeker ook mogelijk. Meedoen aan de RopaRun betekent namelijk ook dat er eten, drinken, vervoer en andere materialen nodig zijn. Doe je liever een bijdrage in natura neem dan contact met ons op! 

Voor sponsoring of andere vragen, stuur ons een e-mail via medwayrunningteam@gmail.com.

Name*

Company name

Email address*

Message

Amount *



Back To Top