skip to Main Content

MedWay People & Roparun

Omdat zorg ook anders kan; rennen voor het leven! 

Bij MedWay geloven wij dat zorg ook anders kan. Het ondersteunen van het MedWay-Runningteam is in onze ogen daar een perfect voorbeeld van. De deelname aan de RopaRun houdt in dat wij als organisatie kunnen bijdragen aan de zorg van mensen met kanker.  

Met MedWay People zijn wij compleet in personeel binnen de gezondheidszorg. Bij het werven, selecteren en beschikbaar stellen van personeel met passie voor de zorg willen wij voor een kwalitatieve bezetting van zorgprofessionals zorgen bij ziekenhuizen, huisartsen, zorginstellingen, praktijken en klinieken. Ons personeel verleent zorg aan allerlei soorten patiënten op verschillende locaties. Door mee te doen aan de RopaRun kunnen wij ervoor zorgen dat de zorg van mensen met kanker verbeterd kan worden. Dit is indirect een manier om ook ons personeel te ondersteunen in de werkzaamheden die zij dagelijks doen.  

Een ander onderdeel van MedWay is Projects. MedWay Projects helpt medisch gerelateerde organisaties bij het opzetten van de meest uiteenlopende projecten met iedere keer een eigen resultaat. Met de kennis die bij Projects bestaat over het opzetten van geavanceerde projecten, gaan wij met volle moed de uitdaging aan.

De oprichting van het MedWay-Runningteam kent een persoonlijk aspect. Floor de Jong (een werknemer met hart voor zijn werk en omgeving) kwam met het idee om mee te doen met de RopaRun. Meerdere jaren heeft hij al meegedaan met verschillende teams. Dit jaar dacht hij: waarom niet een team vanuit MedWay? Met deze vraag nodigde hij zichzelf uit op het kantoor en presenteerde zijn wens. Wanneer iemand met zoveel passie over een geweldig evenement vertelt en dat ook nog eens is verbonden met een goed doel speciaal gericht op de zorg; dan kun je alleen maar enthousiast worden. Wij doen mee! 

Rennen voor mensen met kanker! Help jij ons daarbij? 

Back To Top