skip to Main Content

Roparun / Sander Duijm

Het MedWay-Runningteam is een initiatief van Floor de Jong en wordt breed ondersteund door MedWay B.V. Op deze pagina vind je meer informatie over ons team:

Floor de Jong

Mijn naam is Floor de Jong. Ik ben 34 jaar en wonend in Nootdorp. RopaRun 2019 is voor mij de vierde keer als loper en tweede keer als teamcaptain. Mijn motivatie om mee te doen aan de Roparun is dat het een uitdaging is, alles moeten geven om deze sportieve prestatie te kunnen behalen en dat voor mensen met ongeneeslijke kanker.

Koen Olmer

Mijn naam is Koen Olmer, ik ben 35 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik ga mee als loper en dit wordt mijn eerste deelname aan de Roparun. Om mij heen hoorde ik positieve en enthousiaste verhalen over de Roparun. Dit jaar werd ik gevraagd om deel te nemen aan dit mooie event. Onder het motto: goeie initiatieven moet je altijd steunen verschijn ik voor het eerst aan de start van de Roparun. Ik kijk er erg naar uit om gezamenlijk deel te nemen en een bijdrage te leveren voor het goede doel.

Linda van der Voort

Ik ben Linda van der Voort, ik ben 35 jaar en woon in Honselersdijk. Dit wordt mijn eerste Roparun en ik ga mee als loper! Ik vind het erg leuk om mijzelf elke keer weer uit te dagen in de sport. Daarbij sta ik altijd open voor nieuwe ervaringen. Het lijkt mij daarom erg leuk om eens deel te nemen aan de Roparun. Mijn vader is mij jaren geleden voor gegaan, dus vind ik erg leuk om net als hem deze loop eens te doen.

Robert van Gastel

Mijn naam is Robert van Gastel en ben 47 jaar oud. Met Pinksteren ga ik voor de derde keer mee doen aan de Roparun als loper en ben ik dit jaar voor het eerst teamcaptain.  

Behalve dat de Roparun een sportief evenement is, doe ik mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor de missie van de Roparun :  ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.  

Alex Liu

Hi, ik ben Alex.  In het dagelijks leven ben ik werkzaam voor een inspectiebureau. Hiervoor ga ik langs bedrijven in het binnen- en buitenland om verschillende vrachten te keuren. Naast mijn normale werk ben ik ook vrijwilliger voor het Rode Kruis en vaak te vinden op grote evenementen. Ik ga nu voor de derde keer meedoen aan de Roparun. Dit doe ik omdat ik het een mooi doel vind en ik het graag wil steunen. Mijn rol in het team is chauffeur.

Sander Roeleveld

Mijn naam is Sander. Floor is mijn zwager dus Annemieke mijn zusje. Toen ze mij vertelde dat ze zelf een Roparun team gingen opzetten heb ik mijn hulp aangeboden. Ik ben ingedeeld als chauffeur maar dat houdt niet in dat ik niet hoef te trainen. Samen met deze ontzettend leuke groep wil ik graag de Roparun beleven en een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven voor hen die getroffen worden door deze vreselijke ziekte

Randy Suvaal

Ik ben Randy, 30 jaar en woonachtig in Zwijndrecht. Ik ga voor de derde keer mee en mijn functie zal chauffeur zijn op de looproute. Ik ben dus verantwoordelijk voor het ophalen en afzetten van de hardlopers. Het is een mooi evenement dat door middel van ons alle, mensen met kanker de kans geeft leven toe te voegen aan dagen die er niet meer zijn; men leeft namelijk van dag tot dag. Juist je in te zetten voor andere om je heen maakt het evenement zo speciaal. Buiten het feit dat het een ervaring is die je niet moet missen. Iedereen heeft zijn eigen reden om mee te gaan. De een om iemand te eren de ander omdat hij/zij zelf geconfronteerd is. Ik doe het voor beide! Zorgen en helpen van de mensen om je heen geeft een goed gevoel.

Frank Lookman

Mijn naam is Frank Lookman. Ik ben 32 jaar oud, getrouwd en vader van twee zonen. Dit wordt mijn 2de jaar als team lid van de MedWay RunningTeam. Tijdens de finish van de 1ste deelname vorige jaar was ik zo trots op alles en iedereen die heeft mee gedaan. Allemaal voor 1 doel. Het was voor onze team captain Floor zijn eerste Team die hij zelf samenstelde. En wat heeft hij dat mooi samen gebracht, een team die er samen was voor 1 doel. En met zijn allen tot een mooi resultaat gebracht. Hierdoor was het voor mij persoonlijk ook geen moeilijke keuze. Ja ik ga dit jaar weer mee. Dit is een mooi initiatief om aan deel te nemen. En op deze manier kan ik bijdrage in een strijd die je niet kan delen. Naast het er zijn voor elkander, elk bijdrage die op andere wijze gedaan kan worden in de strijd, is er weer een extra.

Wenda van Vliet

Mijn naam is Wenda van Vliet en ik ben 41 jaar. Ik ben woonachtig in Pijnacker en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Dit wordt mijn eerste deelname aan de Roparun en ik ga logischerwijs mee als fysiotherapeut. In de familie en werk meerdere mensen meegemaakt dat ze te horen kregen dat de artsen niets meer konden betekenen voor ze. Ze waren ‘uitbehandeld’. Dat is de reden om mee te doen en via de Roparun geld ophalen om de mensen in de palliatieve fase de goede zorg te kunnen bieden.

Irene Hoekstra

Mijn naam is Irene Hoekstra, 45 jaar woonachtig in Nootdorp en begeleidend fietser. Dit is voor mij de derde run! Ook besmet met het virus, want het is zo mooi om met een fijne groep mensen te werken aan éénzelfde doel! Verenigde krachten kunnen heel veel bolwerken. De sportiviteit, grenzen verleggen en samenwerking, door hiermee de mensen te kunnen ondersteunen die dit niet meer op eigen kracht kunnen doen is voor mij de  ‘mooie’ motivatie om mee te doen. 

Esther Hopma

Mijn naam is Esther Hopma en ik ben 50 jaar. Ik woon in Nootdorp. In het dagelijkse leven werk ik bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken als Adviseur Bedrijfsvoering. Dit wordt mijn tweede deelname aan de Roparun. In 2018 als masseur/verzorger van het team en nu als begeleidende fietser. De eerste keer was een geweldige ervaring die ik nog graag een keer beleef en weer onderdeel te zijn van een team. Iets doen voor de maatschappij en geld inzamelen voor een goed doel vind ik een goed streven in mijn leven. 

Michel Kentin

Mijn naam is Michel Kentin, 40 jaar en wonend in Den Haag. Mijn functie in het team is navigator/lopers. Roparun 2018 wordt voor mij de eerste keer dat ik ga meedoen. De ervaring met de Roparun is eigenlijk alleen de afzettingen die er zijn tijdens de run. Ik doe dit jaar mee voor het fantastische goede doel waarbij er veel mensen geholpen in de strijd tegen kanker. Daarnaast is het een sportieve uitdaging om hard te lopen vanuit Parijs richting Rotterdam.

Esther Willemsen

Mijn naam is Esther Willemsen, 31 jaar en ik woon samen in Rotterdam met teamgenoot Koen. In het Medway-running team neem ik deel als loper. Dit word voor mij de vierde Roparun maar de eerste keer met het Medway running team. De reden dat ik mee doe met de Roparun is omdat je samen in teamverband een bijdrage leverd voor het goede doel. En daarnaast is het een uitdaging, je verlegt je grenzen en het is een mooie ervaring. 

Marieke Vooijs

Ik ben Marieke Vooijs, 33 jaar oud en woonachtig, sinds een aantal maanden, in Den Haag. Ik ben in mijn dagelijkse leven werkzaam als IC verpleegkundige. 

Dit wordt mijn eerste Roparun ervaring en mijn functie in het team is loper. 

Ik werd erg enthousiast toen ik samen met Linda gevraagd werd om mee te doen aan de Roparun in het Medway running team. Elk jaar kijk ik weer met bewondering naar al die mensen die meedoen met dit fantastische evenement met het mooie doel om mensen te helpen met de strijd tegen kanker. 

Voor mijzelf zie dit als een enorme ervaring en een mooie sportieve uitdaging.

Lonneke Willemstein

Mijn naam is Lonneke Willemstein, ik ben 28 jaar oud en woon in Sliedrecht. Sinds 2012 ben ik een trouwe deelnemer aan de Roparun in de rol van fysiotherapeut. Ook in 2018 zal ik meegaan als fysiotherapeut. Het is verslavend! Stichting Roparun is een mooi doel, met een nog mooiere doelstelling. Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven.  

Erwin Prudhomme van Reine

Mijn naam is Erwin Prudhomme van Reine ik woon in Rotterdam en ben 47 jaar. Ik voor de eerste keer mee met de Roparun. Mijn rol binnen het team is Fiets Coördinator. Mijn motivatie om mee te doen komt uit het feit dat ik mij altijd wel wil inzetten voor een goed doel!

Sjoerd Pilon

Ik ben Sjoerd Pilon, ik ben 35 jaar en woon in Hellevoetsluis. Ik ga mee als loper en het wordt mijn eerste Roparun. Ik doe mee om grenzen te verleggen, goede ervaringen te verzamelen in je leven, de gezelligheid en het goede doel.

Saskia Bos

Ik ben Saskia Bos en woon in Dordrecht. Dit wordt mijn eerste Roparun deelname. Zelf ga ik mee als cateraar. Ik ga mee omdat ik de strijd tegen kanker graag wil steunen. Of dat nu is door geld in te zamelen voor onderzoek of voor hulp in de verzorging. Ik heb zelf ook kanker gehad en ben heel blij dat ik nog leef en nog ongeveer alles kan doen wat ik wil. Bovendien lijkt het me mooi om dit een keer mee te maken.

Shalome File

Ik ben Shalome, 42 jaar, getrouwd en drie zonen, woon en werk in Zoetermeer.Verder ben ik kinderverpleegkundige van beroep en via mijn collega, de vrouw van Frank, geattendeerd op de deelname aan de Roparun van team MedWay RunningTeam. Zelf ben ik al twee keer als loper mee geweest. Inspiratie om ooit met de Roparun mee te doen, was dat mijn moeder in 2004 Acute Leukemie kreeg en met de ambulance van het Haven Ziekenhuis naar de Daniël den Hoed Kliniek is vervoerd. Op dat zelfde moment kwamen de Roparun-teams net langs. Wij reden achter de ambulance aan en zagen de mensen van de DDK buiten zitten en juichen en zwaaien naar de teams. Dat vond ik zo een mooi maar ook emotioneel. Mijn moeder is helaas ook in 2004 overleden tijdens het volgen van de chemokuur behandeling.

In 2005 heb ik mezelf ingeschreven met nog een andere dame, die ik via een forum had ontmoet dit op 31 december 2005. Beetje bij beetje hebben we het team en sponsorgeld bij elkaar weten te brengen, dat was een echte uitdaging.

Yvette Mulder

Ik ben Yvette Mulder, 34 jaar en woon in Den Haag en werk op de SEH en IC van het Hagaziekenhuis. Ik doe dit jaar voor het eerst mee met de Roparun en ga als fietser. Mijn motivatie om mee te doen met de Roparun is is dat ik mijn moeder verloren ben aan kanker een aantal jaar geleden en dat momenteel mijn vader kampt met deze ziekte. Toen ik Floor hoorde vertellen over de Roparun dacht ik eigenlijk direct: “hier ga ik aan meedoen!”. Aangezien ik in het dagelijks leven eigenlijk nooit fiets vind ik het een enorme uitdaging en ik heb er ontzettend veel zin in! Geld inzamelen voor zo’n mooi doel wil toch iedereen?

Arnold de Zoete

Ik ben Arnold de Zoete, 43 jaartjes jong en woonachtig in Monster. Ik werk als leidinggevende op een verpleegafdeling in het ziekenhuis en was daarvoor IC- verpleegkundige. Het is voor het eerst dat ik op deze manier mee mag doen met de Roparun. Samen met Saskia doe ik de catering en gaan we ervoor zorgen dat de hele groep zo goed mogelijk ondersteund wordt om optimaal te kunnen functioneren. Vanaf de zijlijn heb ik de afgelopen jaren deze groep de finish zien halen en vind het erg mooi dat ik er nu onderdeel van uit mag maken. Dat ik op deze manier wat kan betekenen voor het goede doel maakt het compleet.

Marieke van de Lagemaat

Mijn naam is Marieke van de Lagemaat. Ik ben 31 jaar oud en opgegroeid in Dordrecht. Voor een baan in een verloskundigenpraktijk ben ik anderhalf jaar gelden verhuisd naar de finishplaats Rotterdam. Van alle denkbare sporten ben ik voor hardlopen wel het minst in de wieg gelegd. Je zult mij daarom ook op de fiets, naast de hardlopers, treffen. Dit is mijn eerste Roparun event. Ik ben “via via” bij het Medway Runningteam terecht gekomen. Wat een kans! Ik vind het super tof om mee te kunnen doen aan dit te gekke event. Een sportieve uitdaging en een mooie manier om bij te kunnen dragen aan zulke mooie goede doelen. 

Back To Top